MICROBLADING

Microblading har tagit skönhetsvärlden med storm och exploderat de senaste åren. Det är egentligen inte så svårt att förstå varför.
Med ett verktyg skapas för hand små hår-liknande snitt i huden. Resultatet blir fantastiskt naturligt! Metoden ersätter inte en sminkad look, utan här tillsätter vi de strån som ”fattas” dina egna och återskapar symmetri och en form som passar just ditt ansikte. Behandlingen är väldigt ytlig vilket gör att pigmenteringen inte blir helt permanent, utan behöver bättras på ca en gång per år eller en gång vartannat år.
Har du oljig hy eller önskar ett mer ifyllt resultat rekommenderar vi istället kombo-metoden.
LÄS MER

KOMBOBRYN

Det finns egentligen ingen metod som är bättre än den andra då allt beror på hudtyp och vilket resultat som önskas. Denna metod är dock vår personliga favorit då det det finns många valmöjligheter. Det är precis vad det låter som, en kombination av strån och skuggning.
Denna metod har i regel längre hållbarhet än enbart microblading då man tillsätter mer pigment med hjälp av en maskin som ytligt skapar en skuggning på huden. Denna skugga kan placeras på olika ställen och på olika sätt för att få fram önskat resultat. Man kan till exempel välja att tillsätta strån på hela brynet och skugga längs svansen, eller skugga mittenpartiet av brynet för att skapa mer djup om det egna brynet saknar strån.
LÄS MER

LASH LIFT

En av de mest populära behandlingarna just nu är lash lift. Ett skonsamt alternativ till dig som inte kan eller vill ha fransförlängning. Resultatet blir naturligt och öppnar upp ögat då fransarna får ett permanent lyft. Avslutningsvis färgas fransarna och mättas med keratin.
Vad är ett lash lift? Ett lash lift är precis vad det låter som, ett franslyft. Under behandlingen fästs de egna fransarna med noggrannhet upp på en silikonspole, sedan appliceras två olika vätskor och på så sätt skapas en permanent böj. Fransarna färgas och vårdnande keratin appliceras slutligen. Behandlingen ger dig en piggare blick, du slipper fransböjaren och fransarna ser betydligt längre ut.
LÄS MER

BROW LIFT

En av de hetaste behandlingarna just nu! Brow lift passar dig som vill ha naturligt snygga och välformade bryn som är lätta att styla. Resultatet blir en illusion av fylligare bryn.
Vad är ett brow lift? Under behandlingen rakpermanentar man stråna, färgar, formar och avslutar med ett vårdande serum. Man lyfter stråna från roten och uppåt vilket ger effekten av en piggare look. Du ska undvika att blöta dina bryn i minst 24h efter behandlingstillfället, därefter går det att styla brynen som du själv vill och är bekväm i.
LÄS MER

BOTOX

Vad är botox? Botox är ett muskelavslappnande läkemedel som används vid både medicinska och estetiska behandlingar. Läkemedlet är välbeprövat, godkänt och har använts under flera år. Man ser idag mycket positiva resultat vid bland annat:
- Rynkbehandling i ansiktet 
- Behandling av migrän
- Ögonbrynslyft
- Behandling av käkmuskeln (för att skapa med mer V-formad ansiktsform eller för att motverka tandgnissling) 
LÄS MER

FILLERS

Vad är fillers? En fillerbehandling är en volymgivande injektionsbehandling som har många användningsområden. Man kan bland annat använda fillers för att:
- Släta ut rynkor
- Skapa fylligare och mer symmetriska läppar
- Bygga upp förlorad volym
- Förbättra ögonområdet (tear through)
- Forma haka, näsa, käkben och kindben
Det finns en rad olika typer av fillerbehandlingar, från olika leverantörer. Delatur använder Stylage och Revolax.
LÄS MER

KEMISK PEELING

Skin Techs Easy Pythic Peel: Detta är en ytlig peeling som exfolierar i epidermis, samtidigt som den stimulerar djupt ner i epidermis. Förbättar hudkvaliteten och hudstrukturen och ger en hudföryngrande effekt. Passar även bra på acne  och är lämplig som party peel.
Passar alla hudtyper även den känsliga huden. Innehåller glycolic, lactic, mandelsyra, Phytic extrakt.
Rekommenderas att göra en kur på 4-6 beh. Unisex behandlingsmetod med fantastiska resultat - internationellt erkända.
LÄS MER

PRX T33

PRX är en ny och revolutionerande behandling inom biorevitalisering som arbetar hudföryngrande och anti-aging. Den är nålfri och skapar minimalt med synlig negativ påverkar på huden vilket gör att du slipper det som kallas ”down-time” direkt efter din behandling. Den ger en djupgående effekt som både ger omedelbara samt långsiktiga resultat.
Den kan utföras som enstaka behandlingar för omedelbar ”glow” och uppstramning eller i kur för behov av mer korrigering. Då rekommenderas 4-6 behandlingar med 1-3 veckors mellanrum.
LÄS MER