LASH & BROW LIFT

LASH LIFT 

En av de mest populära behandlingarna just nu är lash lift. Ett skonsamt alternativ till dig som inte kan eller vill ha fransförlängning. Resultatet blir naturligt och öppnar upp ögat då fransarna får ett permanent lyft. Avslutningsvis färgas fransarna och mättas med keratin.
Vad är ett lash lift? Ett lash lift är precis vad det låter som, ett franslyft. Under behandlingen fästs de egna fransarna med noggrannhet upp på en silikonspole, sedan appliceras två olika vätskor och på så sätt skapas en permanent böj. Fransarna färgas och vårdnande keratin appliceras slutligen. Behandlingen ger dig en piggare blick, du slipper fransböjaren och fransarna ser betydligt längre ut.

LASH LIFT                                                                       795:-
LASH & BROW LIFT                                                     1295:-
LASH LIFT + FÄRG & FORM AV BRYN                       895:-

 

LÄS MER

BROW LIFT

En av de hetaste behandlingarna just nu! Brow lift passar dig som vill ha naturligt snygga och välformade bryn som är lätta att styla. Resultatet blir en illusion av fylligare bryn.
Vad är ett brow lift? Under behandlingen rakpermanentar man stråna, färgar, formar och avslutar med ett vårdande serum. Man lyfter stråna från roten och uppåt vilket ger effekten av en piggare look. Du ska undvika att blöta dina bryn i minst 24h efter behandlingstillfället, därefter går det att styla brynen som du själv vill och är bekväm i.

BROW LIFT                                                                    695:-
LASH & BROW LIFT                                                     1295:-
 

 

LÄS MER

LASH LIFT

BROW LIFT